om oss

Mitt i Smålands steniga och hårda landskap ligger familjeföretaget Oljeshejkerna Johnsson AB. Sprunget ur ett traditionsfyllt företagande med rötter sedan 1922. Företaget har sedan dess utvecklats till ett komplett oljebolag som förser smålänningarna och deras företag, kommuner, åkerier, lantbruk med bensin, diesel, eldningsolja och smörjmedel.

Affärsidé

Att egenhändigt sälja och distribuera drivmedel och petroleumprodukter i Småland, Västergötland och Blekinge med god service och till mycket konkurrenskraftiga priser.

Vår vision

Vår vision är att vara det självklara valet av helheltsleverantör av diesel, eldningsolja och smörjmedel i Småland, Västergötland och Blekinge. Vi är stolta över att våga satsa på landsbygden där vi ständigt expanderar med nya bensinstationer. Under 2023 öppnade vi sammanlagt två nya bensinstationer och under 2024 är fler på väg.

Företagshistoria

1922 grundades familjeföretaget av Ivar Johnsson. Företaget utvecklades sedan under 1950-talet av Sven-Inge Johnsson till ett komplett oljebolag. Idag ägs det av tredje generationen, familjen Thomas Johnsson. Företagande byggt på kvalitetsmedvetande har visat sig bärkraftigt i snart 100 år. Detta håller vi fast vid än idag, dumma vore vi annars..

PRESSKLIPP

Det är en turbulent företagshistoria som kantar bensinbranschen och allt som oftast är det en stor nyhet när en ny bensinstation etablerar sig på en ort

VANLIGA FRÅGOR

Se vanliga frågor på vår FAQ sida

Scroll to Top